Bollywood film op het Spuiplein

Het Algemeen Dagblad meldt vandaag dat de openluchtbios op het Spuiplein te Den Haag, dit jaar groter wordt. Het bedrijf Loeder Events uit Rotterdam neemt de organisatie over van de stichting Atrium en het Haags Filmhuis. Volgens Harrie van de Louw van Loeder Events zullen films vertoond worden van alle genres: van Hollywood tot Bollywood en van cultfilms tot wereldcinema. “In juni willen we het programma rond hebben. We houden daarbij altijd rekening met de bevolking in de stad, we komen in Den Haag dus zeker ook met een Bollywoodfilm”, aldus Van de Louw in de krant. De toegang voor de openluchtbios is gratis, wel kun je een stoeltje huren voor één euro. Twee jaar geleden werd, ter gelegenheid van de komst van Shahrukh Khan naar Den Haag, zijn film ‘Main Hoon Na’ in de openlucht bios vertoond.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.