Eerste engelstalige film van Saif Ali Khan

Being CyrusBollywood held Saif Ali Khan heeft onlangs zijn eerste engelstalige film uitgebracht. De film ‘Being Cyrus‘ is een initiatief van de Indiase filmwereld, om een brede groep van jonge filmliefhebbers aan te trekken. De Bollywood filmindustrie brengt per jaar meer dan 1.000 films uit. Een handjevol films zijn echter in het Engels, de taal die op zakelijk en juridisch gebied in India gebruikt wordt. Filmmakers kiezen niet gauw voor Engels, omdat die taal niet te combineren is met de Hindi zang en dans scenes die zo geliefd zijn bij het Indiase publiek. Naast Saif Ali Khan zijn ook Naseeruddin Shah, Dimple Kapadia, Boman Irani, Simone Singh, Manoj Pahwa en Honey Chhaya te zien in ‘Being Cyrus‘.

8 REACTIES

  1. heeey saif ali khan ik zal je missen maar helaas als ik in turkye ben ik hou veel van niet als andere meisjes de mijne is heel wat anders. je bent heel erg knap eerst vond ik hirithik knap maar hij is nou een beetje lelijk geworden maar tog als ik weet zeker dat jij nooit lelijk zou worden.ik hou van jou .ik kan niet zonder c jou hier op school is het heel erg saai ik zou naar jou willen komen maar ik woon in nederland en jij dus doei ………………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.