Actiescenes in Bollywood film Dhaakad bedacht door internationale crew

Actiescenes in Bollywood film Dhaakad bedacht door internationale crew

De actiescenes in de Bollywood film Dhaakad zijn tot bedacht en uitgewerkt door een internationale crew. En dat is niet het enige. De makers hebben ook de bekroonde Japanse cameraman Tetsuo Nagata ingehuurd om de standaard van de film te verhogen.

“Dit is hopelijk de film dat een nieuwe standaard neerzet in de manier waarop vrouwen in actiefilms worden vertoond in Bollywood. Wij wilden een gelikte actiethriller maken. En we hebben er alles aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen”, zegt producent Deepak Mukut. “Het is een geweldige entertainer waar ik met veel plezier aan heb gewerkt.”

De makers spreken vol lof over Kangana en de wijze waarop ze het personage van agent Agni tot leven heeft gebracht. “Toen we dit personage bedachten waren we duidelijk dat Agent Agni uniek moest zijn. Er is geen enkele personage zo vurig en brutaal als zij. Het was fijn om iemand als Kangana Ranaut bij het proces te betrekken. Zij werkt niet alleen aan het uiterlijk van haar personage, maar deed er alles aan om zichzelf om te toveren tot agent”, zegt regisseur Razneesh Razy Ghai.

“Ze heeft keihard getraind voor de rol. Het gaf ons veel voldoening om te zien dat ze met gemak elke stunt uitvoerde”, voegt hij toe.

Producent Sohel Maklai is trots op het eindproduct. “Ik heb het gevoel dat India klaar is om geweldige verhalen te brengen die op internationale schaal worden verspreid. Dit was het streven voor deze film en dit personage. We zijn zo blij dat Kangana heeft gebracht wat we voor dit project voor ogen hadden.”

Dhaakad staat gepland voor een release op 20 mei.

1 REACTIE

  1. Kangana is de koningin van de hedendaagse Indiase filmindustrie. Ze is bijzonder getalenteerd en een “one woman army”. Daarbij had ze al een basis in martial arts. Dus succes verzekerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.