Bollywood actrice en echtgenoot betrokken bij crash met Ferrari op Sardinië

De echtgenoot van Bollywood-ster Gayatri Joshi, de Indiase miljardair Vikas Oberoi, riskeert een gevangenisstraf nadat hij betrokken was bij een vreselijk Lamborghini-ongeluk waarbij een Zwitsers echtpaar omkwam in de vlammenzee.

De 54-jarige vastgoedmagnaat zat vorige week achter het stuur met zijn vrouw toen zijn hoge snelheid tot een ernstig incident leidde in Sardinië. Hij reed naar verluidt een blauwe Lamborghini als onderdeel van een Italiaanse supercar-tour vorige week met zijn beroemde filmster-vrouw op de passagiersstoel.

Volgens het eerste politieonderzoek wilde het Zwitsers echtpaar dat reed in een rode Ferrari, een paar auto’s inhalen waaronder de blauwe Lamborghini en een camper. Ook de Lamborghini probeerde de camper in te halen.

Dit resulteerde in een verwoestende crash waarbij in totaal vier voertuigen betrokken waren.

Oberoi en Joshi ontsnapten wonderbaarlijk aan letsel en zijn te zien in onderstaande virale video van het ongeluk, waarin ze laten zien dat ze in orde zijn wanneer ze van de weg af draaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.