Shah Rukh Khan’s film ‘Jawan’ breekt records, ook in het Midden-Oosten

Shah Rukh Khan's film 'Jawan' breekt records, ook in het Midden-Oosten

Minder dan een maand geleden ging de Bollywood film ‘Jawan’ met Shah Rukh Khan in première. De film met naast SRK ook Nayanthara en Vijay Sethupathi in de hoofdrollen heeft recordbrekende opbrengsten geboekt op de Indiase markt. Een vergelijkbare trend is nu gaande in het buitenland.

Zo overschrijdt de Indiase film de 16 miljoen USD opbrengst grens in het Midden-Oosten. Ter vergelijking, zijn vorige film Pathaan doorbrak daar de 14 miljoen USD grens. Jawan is de eerste Indiase release ooit die deze mijlpaal heeft bereikt.

Een indrukwekkende prestatie en een overweldigend succes voor de Indiase filmindustrie, die niet alleen de wereldwijde aantrekkingskracht van de Indiase cinema benadrukt, maar ook de kracht toont van verhalen om grenzen en culturen te overstijgen.

Jawan vertelt het aangrijpende en krachtige verhaal van een Indiase soldaat, zijn moed, opoffering en onverzettelijke geest. Het meeslepende verhaal van de film, gecombineerd met adembenemende beelden en ontroerende muziek, heeft het publiek geraakt. Niet alleen in India maar ook in het Midden-Oosten blijkt nu.

In Nederland is de film ook te zien bij Pathé. Bekijk de trailer van Jawan:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.