Poonam Pandey zet dood in scène om aandacht te vragen voor kanker

Poonam Pandey zet dood in scène om aandacht te vragen voor kanker

Bollywood actrice en model Poonam Pandey is niet dood, zoals gisteren door alle media werd gemeld. De 32-jarige Indiase heeft haar dood in scène gezet om aandacht te vragen voor baarmoederhalskanker. Dat liet ze weten via Instagram.

In onderstaande video onthulde ze de volgende dag dat het een publiciteitsstunt was om het bewustzijn over de ziekte te vergroten. Ze zei:

“Ik voel me gedwongen om iets belangrijks met jullie allemaal te delen: ik ben hier, levend. Baarmoederhalskanker heeft mij niet gedood, maar tragisch genoeg heeft het de levens geëist van duizenden vrouwen die voortkwamen uit een gebrek aan kennis over hoe ze deze ziekte moesten aanpakken. In tegenstelling tot sommige andere vormen van kanker is baarmoederhalskanker volledig te voorkomen. De sleutel ligt in het HPV-vaccin en vroege detectietests. Wij hebben de middelen om ervoor te zorgen dat niemand zijn leven verliest door deze ziekte. Laten we elkaar versterken met een kritisch bewustzijn en ervoor zorgen dat elke vrouw wordt geïnformeerd over de stappen die ze moeten nemen. Laten we er samen naar streven een einde te maken aan de verwoestende impact van de ziekte en #DeathToCervicalCancer tot stand te brengen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.