Sooraj Pancholi vrijgesproken in zaak overleden Jiah Khan

Sooraj Pancholi vrijgesproken in zaak overleden Jiah Khan
Foto’s: BollywoodHungama.com

In de zaak waarbij de Amerikaans-Indiase actrice Jiah Khan, in 2013 dood werd gevonden in haar woning, is de verdachte acteur Sooraj Pancholi vrijgesproken. Het vonnis is vrijdag bekend gemaakt.

Jiah werd op 3 juni 2013 hangend gevonden in haar woning. Een week daarna werd Sooraj door de politie gearresteerd nadat Jiah’s moeder Rabia Khan een brief in haar kamer had gevonden. Deze brief van zes pagina’s, die naar verluidt door Khan was geschreven, werd later centraal in de beschuldigingen tegen Pancholi.

Hij werd bijna een maand vastgehouden totdat het Hooggerechtshof van Bombay hem op 3 juli op borgtocht vrijliet.

Pancholi beweerde dat het onderzoek en de aanklacht vals waren en dat de getuigen van de aanklager tegen hem hadden getuigd in opdracht van klager en moeder Rabia, de politie en het Central Bureau of Investigation (CBI)

De acteur stond samen met zijn moeder Zarina Wahab in de rechtbank. Later was ook de moeder van Jiah Khan aanwezig voor de uitspraak.

Pancholi kan opgelucht ademhalen in deze zaak; wegens gebrek aan bewijs is hij vrijgesproken door de speciale CBI-rechtbank.

Hoewel Sooraj is vrijgesproken, is de moeder van Jiah Khan niet blij met het vonnis en is ze van plan dit aan te vechten bij de hoogste rechtbanken. Ze houdt vol dat dit een geval van moord is en geen zelfmoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.