Shah Rukh Khan’s ‘Dear Zindagi’ op Netflix

Netflix gaat samenwerken met Bollywood beroemdheid Shah Rukh Khan. Het bedrijf Red Chillies Entertainment van de Indiase filmproducent en acteur wil een groot aantal Bollywood films naar het streamingplatform krijgen. Dat meldt Nu.NL. Volgens de nieuwssite krijgen Netflix-abonnees door de samenwerking toegang tot verschillende Bollywood-films, waaronder de film Dear Zindagi die vorige maand in de bioscoop uitkwam.

SRK is een van de bekendste Bollywood-sterren. Zo speelde hij in Om Shanti Om, My Name Is Khan, Don 2 en Chennai Express. “Zijn films trekken wereldwijd een groot publiek. Khan is met zijn status een cultureel icoon”, aldus Netflix.

Ook de komende drie jaar zullen verschillende films van Khan verschijnen via Netflix aldus Nu.NL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.