Bollywood film Mohenjo Daro in de bios

Grotestillmohenjodaro1Vanaf 12 augustus zie je een historisch liefdesverhaal in de Bollywood film Mohenjo Daro. Tijdens de Indusbeschaving zet boer Sarman (Roshan) alles op alles om zijn stad te redden van de ondergang. Maar dan wordt hij hopeloos verliefd op de dochter (Hegde) van zijn vijand.

De oude stad Mohenjo Daro dreigt verwoest te worden door de machtige Maham. Het is aan Sarman, een jonge boer, om de stad te redden. Bollywood-ster Hrithik Roshan schittert samen met nieuwkomer Pooja Hegde in de hoofdrol tijdens deze spannende film over een haast onmogelijk liefdesverhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.