Shahrukh Khan films in Tropentheater

In het eerste weekend van april, zijn twee voorstellingen van films met Shahrukh Khan te zien in het Tropentheater te Amsterdam. De films ‘Swades’ en ‘Main hoon na’ zijn enkel te zien in het Tropentheater en worden beide slechts één keer vertoond. ‘Swades’ van Ashotosh Gowarikar is te zien op zaterdag 1 april, om 19.00 uur in de Grote Zaal van het Tropentheater. De film gaat over NASA-medewerker Mohan Bhargava (Bollywood superster Shahrukh Khan in een glansrol), die tijdens een bezoek aan India worstelt met de universele vraag wat ‘thuis’ precies is. Moet hij terugkeren naar de hi-tech wereld in de VS, of een piepklein stukje India tot ontwikkeling helpen brengen?

Main Hoon Na

‘Main hoon na’ uit 2004 (foto) wordt op zondag 2 april, om 13.00 uur in de Grote Zaal vertoond. In deze film van Farah Khan, met zang, dans, komedie, romantiek, slapstick, Oosterse vechtkunst en zelfs Matrix-achtige special effects, moet Major Ram (Sharukh Khan) de vrede èn een meisje zien te verdedigen. Beide films zijn Engels ondertiteld en hebben een pauze.

15 REACTIES

  1. hallo iedereen,
    ik en mijn gezin en mijn nichten gaan naar die theater
    cool he!!!!!!!!!******

    groetjes:shahrukh* khan* lovers*

  2. sharukh khan hhahhahhahha als ik daar heen ga moet ik alleen kei hard l8en om zijn sexy neus ……..Waiooooo die is prachtig en voor de rest is swades lomp en main hoon na is wel een leuke film!

  3. ach neeee t’is al voorbij en ik zie het nu pas!!!!!!! ik ga zelfmoord plegen, grap, maar ik denk dat ik kk ga huile, ik meen het!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.