Nu ook Bollywood films in Kinepolis bioscopen

shivaay

Goed nieuws voor Bollywood liefhebbers: vanaf 28 oktober kun je ook Bollywood films zien bij Kinepolis Groningen, Kinepolis Breda, Utopolis Almere, Utopolis Zoetermeer, en Wolff Cineast te Enschede. Met de vertoning van de mega Bollywoodproductie Shivaay, met Ajay Devgan, opent ook Kinepolis haar deuren voor het steeds populairder wordende filmgenre!

Na de introductie door de Nederlandse distributeur BEIFILMS van Bollywoodfilms in de Nederlandse en Belgische mainstream bioscopen in 2005, is dit filmgenre niet meer weg te denken uit het filmaanbod in de grote steden. Met de komst van Kinepolis naar Nederland is het een logische stap dat ook Bollywoodfilms worden toegevoegd aan haar programmering. Hiertoe is een samenwerking gestart met Lax Entertainment, de opvolger van BEIFILMS.

Over de film
Als zijn gezin wordt bedreigd verandert Shivaay zijn leven. Een emotionele zoektocht, gepaard met acties zoals nooit eerder gezien in Bollywood, brengt Shivaay in Europa en uiteindelijk in Bulgarije waar zijn wraak begint. Met een team bestaande uit acteurs vanuit India, UK, Polen, Bulgarije en Duitsland is Shivaay een ongekend spektakel met de nodige Bollywood emotie. De internationale cast wordt aangevoerd door Bollywood acteur Ajay Devgan en brengt samen met de 400-koppige crew een internationale Bollywood film.

Locaties SHIVAAY – te zien vanaf 28 oktober 2016
Kinepolis: Breda en Groningen
Utopolis: Almere en Zoetermeer
Wolff Bioscopen: Enschede – Cineast

De film is Nederlands ondertiteld en er zijn dagelijks meerdere voorstellingen.

Over Kinepolis
Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. Kinepolis Group telt 47 bioscopen, verspreid over België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Zwitserland en Polen. In Nederland zijn Utopolis en Wolff Bioscopen onderdeel van Kinepolis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.