Bollywood regisseur Karan Johar schrijft geen scripts

Karan Johar at IIFABollywood regisseur Karan Johar is een van de meest getalenteerde en succesvolle filmmakers in Bollywood. Tijdens een recent interview onthulde hij een verrassend feit over zijn werkproces. Hij zegt namelijk dat hij geen volledige scripts meer schrijft.

“Ik heb een vreemd proces voorafgaand aan het schrijven. Ik praat in mezelf wanneer ik op straat loop. Mensen zouden mij voor gek verklaren, maar dat is hoe ik functioneer. Ik schrijf nooit. Ik praat mijn scenes bij elkaar, dan neem ik het op met een voice note. Dat is hoe ik mijn scripts schrijf. Ik kan jouw mijn verhaal vertellen zonder dat het op papier staat. Het zit allemaal in mijn hoofd. Ik kan niet schrijven.”

Op 28 oktober komt zijn nieuwste film uit getiteld Ae Dil Hai Mushkil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.