Nu ook Bollywood films te zien bij VUE Cinemas

Vanaf 25 januari is de mega Bollywood productie ‘Kaabil’ ook te zien bij VUE Cinemas. Hiermee opent naast Kinepolis en Pathe ook de andere grote bioscoopketen van Nederland, met meer dan 25 bioscopen in Nederland, haar deuren voor dit steeds populairder wordende filmgenre. En met een release in 15 bioscopen is Kaabil de grootste Bollywood film release in de Benelux aller tijden! Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan wordt er een première georganiseerd op 27 januari samen met Link2Agency te Kinepolis/Utopolis Almere.

Over de film
Hritik Roshan speelt een blinde man die verliefd wordt op een blinde dame Yami Gautam. De liefde is wederzijds totdat Yami abrupt uit zijn leven wordt gehaald. Hritik gaat op onderzoek uit en probeert uit te zoeken wat er is gebeurt en hoe hij haar kan wreken. De film is geproduceerd door vader Rakesh Roshan en de muziek is van oom Rajesh Roshan. Het trio was eerder succesvol in films als Krissh, Kaho Na Pyar Ha en Koi Mil Gaya.

Bekijk de trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=nubDFeiUAsI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.