Pathe blijft Bollywood films aanbieden

Bollywood film: Kyon kiPathé bioscopen zet de door haar ingeslagen weg voort en blijft grote Bollywood producties vertonen. Op 3 november kun je de film ‘Kyon ki‘ in drie Pathé bioscopen zien. ‘Kyon ki’ is een romantische Bollywoodfilm met Kareena Kapoor en Salman Khan in de hoofdrollen.

Anand (Salman Khan) is een charmante jongeman, hopeloos verliefd. Net voor zijn droomleven een start kan maken ontneemt het lot hem van het leven dat hij had gepland. De oogverblindende Dr. Tanvi (Kareena Kapoor), begripvol en gepassioneerd. Leeft in een tweestrijd van emoties. Gevangen tussen haar professionele plicht Anand te helpen enerzijds en anderzijds beïnvloed door haar persoonlijke gevoelens voor hem. Op een onverwachte plek ontstaat er een liefde tussen Anand en Tanvi. Vechtend tegen de maatschappij waar een medisch systeem hen tegenwerkt, proberen ze hun liefde stand te laten houden.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.