DVD presentatie Shah Rukh Khan in Queens

Eerder kon je op Bollywood.NL al een bericht lezen over de nieuwe DVD van Shah Rukh Khan: ‘The Inner/Outer World of Shah Rukh Khan’. Wij ontvingen daarover een bericht van Thessa Mooij van filmlynx.net. Zij was vorige week aanwezig bij de presentatie van de documentaire in ‘Little India’ in Queens. Volgens Thessa was het een ontzettende chaos en was het geluid van Shah Rukh’s microfoon erg slecht. Buiten stonden honderden mensen die dachten dat ze hem konden ontmoeten. De bioscoop was gevuld met 150 vrienden van de bioscoopeigenaar en distributeur. Maar ook die konden Shah Rukh niet onmoeten, omdat niet was nagedacht over de logistiek van de mensenstroom. Thessa was wel in de lobby en kon van dichtbij, helaas zonder statief en microfoon, een stuk filmen. Op haar site staat een artikel en een Quicktime filmpje dat zeker de moeite waard is om te bekijken. Hieronder een paar screenshots uit dat filmpje:

Shah Rukh Khan DVD | by Thessa Mooij van filmlynx.net

7 REACTIES

  1. Die dvd is al te koop bij KMI Music bank hoor ik … trouwens KMI is laatst afgelopen week of deze week denk ik ,ontdekt met veel illegaal dvd …

  2. hey mensen effe tussen door…wie is weet info over john…hij gaat naar kabul om een film daar optenemen…enzo..wie is de meisje die er in sal spelen??

  3. nee hij is de langste van heel bollywood .. langer dan Amitabh Bachchan … aahhhaa

  4. hey hey iedereen.alles goed met jullie?
    ik wou even vragen of die dvd van shahrukh ook in nederland te koop is????????en als da zo is waar dan precies??????
    plzzzz answer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.