Bollywood films via Bollywood.tv

Bollywood TVNooit meer naar de videotheek of films downloaden? Volgens Bollywood.tv hoeft dat in de toekomst inderdaad niet meer. Het bedrijf zegt Bollywood films op DVD kwaliteit ‘on demand’ aan te bieden via Internet.

Via de website www.bollywood.tv kunnen filmliefhebbers, na het installeren van software, direct een film (tegen betaling) kiezen. De films worden ‘streaming’ aangeboden en je kunt pauzeren en/of terugspoelen. Het bedrijf zegt in het bezit te zijn van de Internet rechten van meer dan 730 top Bollywood films.

Het concept van streaming films is niet nieuw. Ook in Nederland kan je on demand Amerikaanse films bekijken o.a. via RTL Video.

8 REACTIES

  1. Ik denk het wel, want bij mij vraagt hij naar een opnieuw registratie of zoiets .. ik heb me in principe ingeschreven maar kosteloos. alleen kan ik de films niet bekijken .. je moet belaten damnzzzzz !

  2. Een goed initiatief voor mensen die moeilijk in bezit kunnen komen over Indian cinema ook als men met vakantie is naar landen waar Indian cinema nog niet zo bekend is en daarover niets te krijgen is

  3. je kunt beter je 3 euro besteden aan lekkernijen i.p.v naar bollymond tv’s te kijken

    greetz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.