Bollywood steeds populairder in Antwerpen

Bollywood – The Show in NederlandVorig jaar was het nog een gok om Bollywood The Show naar Antwerpen te halen, maar voor dit jaar heeft concertorganisator Paul Ambach van Live Nation niet meer getwijfeld. Vrijdag bezoeken meer dan duizend mensen de kitscherige musical in de Elisabethzaal. Bollywood wordt steeds populairder in Antwerpen.

Dat merkt ook Asim Mujahid. Toen hij in 2003 in Antwerpen videotheek Bollywood opende, kreeg hij vooral Indiase klanten over de vloer. De afgelopen jaren kwamen ook steeds meer Marokkanen en Belgen films huren. “Vorig jaar had ik zelfs Joodse en Afrikaanse klanten. Daar was ik zelf ook wel verbaasd over” zegt hij De Gazet van Antwerpen.

Ook bioscoop Metropolis in Antwerpen profiteert van de hype. “Al een jaar of drie programmeren we minstens één nieuwe film per maand”, vertelt Didier Lombaert van Kinepolis aan de krant. “En daar komt een trouw publiek naartoe. Vooral mensen uit de Indiase gemeenschap, maar ook Belgen en Marokkanen.”

17 REACTIES

 1. Niet alleen de Marokanen en Belgen maar ook Heel Veel Turken Hoor :p … !!!

  Ben gewoon gek op Bollywood … I Just Love it !!

  Groetjes,
  D4TLi

 2. kan iemand mischien zeggen hoelang een bollywooshow duurd ik weet wel dat het om 20.00 uur begint maar waneer dat het eindigd weet ik niet groetjesxxxxxxxxxx

 3. @D4TLi ik wou net het zelfde zeggen. Turken kopen ook behoorlijk hindi films hoor.. neem mij als voorbeeld.. ik heb een hele collectie van Srk en heb ook films van ander acteurs.

  En Bollywood wordt overal in de wereld steeds bekender niet alleen in Belgie.

 4. @ Sweetu

  Go Girl … !! Je neemt de worden gewoon uit mijn mond 😛 Ook al worden mijn ouders gek van mij films ik blijf ze kopen 😀
  Heerlijk gewoon !! :p

 5. Het duurt 2 uur Kareena Kapoor ik ben zelf in brussel geweest voor bollywoodshow een nu 5 februari komt bharathi ik ga ok gaan .

 6. @ D4TLi whaha precies dezelfde bij mij thuis.
  Hele geruzie omdat ik veel films koop naarjah wat doe je eraan. Ik heb er rond de 70 (op naar de 100 :P)

 7. @ Sweetu en .ll

  Inderdaad :):) Ik weet niet hoeveel ik heb maar wat ik wel weet is dat mijn kast er niet langer kan volhouden 😀 Heel die onderkant is gezakt door de zwaarte van de films 😀

  Mijn ouders weten niet dat ik ze koop ze zien dat gewoon door de aantal films in de kast 😀 ( en dat bezit veel plaats vandaar die gezeik 😛 ) Iedereen heeft wel hetzelfde probleem kwa dit onderwerp 😀

  Groetjes,
  D4TLi

 8. whaha 😀 I know. Ouders zijn allemaal het zelfde 😛

  Ik zeg altijd tegen mij moeder: Wees blij dat ik geen Amerikaanse
  films koop. Dan zou ik meer dan 1000 euro kwijtgeraakt zijn. Hindi films zijn goedkoper.

  Maarja nog zeikt ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.