Muziekpresentatie ‘Jodhaa Akbar’

Hrithik Roshan en Aishwarya Rai Bachchan - BollywoodBollywood sterren Hrithik Roshan en Aishwarya Rai Bachchan hebben op 9 januari jl. in Mumbai de muziekpresentatie van hun nieuwe film ‘ Jodhaa Akbar ‘ bijgewoond. Jodhaa Akbar is een 16e eeuws liefdesverhaal over een keizer en prinses, afkomstig uit twee verschillende volken, die met hun huwelijk eenheid tussen de volken wisten te bewerkstelligen. De succesvolle keizer Akbar had een gigantisch rijk in het Oosten van Azië veroverd en was er ook op uit om vriendschap met het invloedrijke Hindu-volk de Rajputs te sluiten. Daarom trouwde hij met de vurige Rajput-prinses Jodhaa. Hij had echter niet verwacht dat hij zoveel liefde voor haar zou voelen dat zij belangrijker voor hem werd dan zijn rijk.

Deze Bollywoodfilm is een van de grootste producties in 2008 en zal naar verwachting pas in april in première gaan. De film zou eerst op 15 januari uitkomen, maar vorige week gaven de producenten een officiële verklaring dat de datum naar 15 februari is verschoven en nu (waarschijnlijk) dus weer naar april. De film is echter nog steeds niet compleet en blijft hangen in zijn post-productiefase. Daar komt nog bij dat de regisseur Ashutosh Gowarikar met een rugkwaal kampt en advies van de artsen twee maanden volledige rust moet nemen.
(Photo: REUTERS/Punit Paranjpe)

24 REACTIES

 1. Lijkt mij ook een hele mooie film wil het wel heel graag zien 🙂 Nog eens film Die tussen mijn Bollywood collectie komt 😛

  Groetjes
  D4TLi

 2. Lijkt mij ook een hele mooie film wil het wel heel graag zien 🙂 Nog eens film Die tussen mijn Bollywood collectie komt 😛 Go Aish !! Go Hrithik

  Groetjes
  D4TLi

 3. Oeps ben volgens mij te geduldig geweest 🙂 😛 Heb 2 keer hetzelfde bericht verzonden 😀 :p

  Groetjes
  D4TLi

 4. Akbar Badshah was een hèèl strenge machtige keizer,een moslim en zijn vrouw was Rajput prinses Jodhabai(echte naam Hira-kunwari)na ’t huwelijk had ze een moslimnaam MAAR ze bleef altijd een hindu. IS GEEN ANDERE VOLK maar een hoge (sterke)hindu caste, the warriors. Zij zijn ook de ouders van prins Saleem die verliefd was op Anarkali(singer and dancer of the palace(RajMahal).
  Kijk maar naar de film: Anarkali and you’ll more about this family.

 5. hrithik is de best.
  ik ga zeker die film kijken het lijkt mij een leuke film vooral als hrithik de rol van een prins heeft.

 6. wauww lijkt ons egt een toffe film!! die gaan we zeker kijken 😀 enne hritik en aish zijn egt goed jaah (L)
  xx us

 7. vet coool!! ik moet het nog zien ben een fan van hrithik…en ik ben een egte lover van aish!!! kan je aan mijn naam zien

 8. in de film is ais opeens witter dan de foto maar jah de verhaallijn boeit me dus ik ben benieuwd maar ik denk toch dat een andere actrisse dan aish beter geweest was de film zou beter overkomen maar dat is mijn mening

 9. Een boeiend&interessant verhaal!
  wil het ckkr zien!
  &ben blij dat aish die film speelt allees sons ziet ze er een beetje te licht uit…
  ahh die jongetjee is van blackmail 😀 :$
  x.

 10. Yes maar ik denk dat ik aan mijn ouders een nieuwe kast moet aan vragen want mijn plank is al vol met bolywood films de meeste zijn van shahrukh!!!!

 11. Draaien indische films ook in nederland kan iemand mij daarop terug antwoorden pliesss

 12. Ik heb jodhaa akbar al gezien best wel mooie film maar ash is daar zo anders ze heeft denk ik geeen eyeliner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.