Juni is Bollywood filmmaand in Pathé

PathéVandaag gaat de romantische Bollywoodfilm ‘Fanaa’ bij Pathé in première. In ‘Fanaa‘ speelt Kajol een blind meisje dat valt voor de charmes van een flirtende reisleider, gespeeld door Aamir Khan.

Ook de Bollywood komedie ‘Phir Hera Pheri’ is deze maand te zien in de Nederlandse bioscopen. ‘Phir Hera Pheri’ is het vervolg op ‘Hera Pheri’: verkozen tot beste komedie uit Bollywood in 2000. Hetzelfde trio dat in het eerste deel voorkomt, speelt ook de hoofdrollen in deel twee. Was het in deel één actrice ‘Tabu’ die de mannen het hoofd op hol deed slaan; in deel twee doen ‘Bipashu Basu’ en ‘Rimmi Sen’ dat. De cast wordt verder gecompleteerd door de Indiase King of Comedy ‘Johny Lever’.

En eind juni is het zover. Dan is de romantische Bollywood actiefilm ‘Krrish’ met Hrithik Roshan en Priyanka Chopra te zien in Pathé. ‘Krrish‘ is het vervolg op ‘Koi… Mil Gaya’ en gaat over superheld Krrish die in Singapore het kwaad bestrijdt. – © Bollywood.NL

9 REACTIES

  1. Als ze KANK gaan releasen dan wil ik zeker naar die film. heeft iemand Fanaa al gezien?
    Ik hoorde dat hij tegen viel/ waarom?

  2. Echt niet man!Fanaa is een blockbuster!Het is kapot leuke film!In India is het een Blockbuster en SOMMIGE maar de meeste mensen van hier vinden het ook leuk en ik ook!

  3. Ik vind het een average film .. heel veel overdrijf ..vooral de helicopter scenes .. baya … maar een mega hit is het uiteindelijk toch geworden.

  4. wie gaan er allemaal naar Phir Hera Pheri?

    ben er wel vandaag te schouwburgplein … vol verwachtingen!

  5. Kan niej wachten tot KRISHHH uit gaat komen!
    Die ga ik cker on bigscreen kijke?
    Wie gaan nog meer?

  6. Een veriendin van mij heeft krishh gedownload op pc en zij zij dat het cht een dme film was echt zo´n film dat fanmtasie achtig is bah wat en film was dat seg helemaal neiet mooi

  7. ahaha die film is nog niet uit hoe kan ze dat dan hebben gezien! ze bedoelt zeker de trailer en ik zeg gegarandeerd dat Hrithik een super comeback maakt met KRISSH!

    leuke trailors!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.