Zevende IIFA Awards komt op gang

IIFA 2006Wereldsterren als Jan-Claude Van Damme, film workshops en een hoop glamour zullen van de 7e IIFA Bollywood Awards event in Dubai een extravagante happening maken. Los van de Awards uitreiking op 16 juni, zal de première van de film ‘Provoked’ één van de hoogtepunten zijn. Sabbas Joseph, directeur van Wizcraft International, bevestigde dit afgelopen vrijdag tijdens een persconferentie in India. Joseph verving Amitabh Bachchan, de brand ambassador van IIFA, die vanwege een spierverekking niet aanwezig kon zijn.

Dit jaar is er ook een filmfestival waarbij 31 Indiase films, zowel in Hindi als andere dialecten, vertoond zullen worden waarbij Yash Chopra’s Veer-Zaara de spits zal afbijten. Ashok Amritraj en Kabir Bedi zullen hun ervaringen delen met studenten uit de Golf regio tijdens een film workshop. Het bedrijf ‘Idea Cellular’, co-sponsor van het event, heeft 2 nieuwe awards in het leven geroepen: Idea glamorous star of the year and Idea creative person of the year. De winnaars worden door middel van het aantal sms stemmen geselecteerd. – © Bollywood.NL

37 REACTIES

 1. nu heb ik hier ook geen zin meer in ze komen niet meer naar nederland(kaasland)dit is egt
  allemaal bulshit

 2. nee, Shahrukh is er niet. Hij heeft een meningsverschilletje met amitabh en die is de ‘baas’ van IIFA dus gaat srk niet naar IIFA. KARAN JOHAR en PRIYANKA chopra en farah khan gaan ook niet ( vrienden van Shahrukh)

 3. Ram Gopal Varma heeft de film “Time Machine”van SRK weg geschrapt en in plaats verder gegaan met de film van Amitabh, dus daar is Srk boos over en er is tijdens de shooting Van KANK ook nog wat onenigheden ontstaan tussen SRk en Abhi … dus vandaar dat SRk er niet zal zijn tijdens de IIFA en deze familie Bachchan wilt vermijden.

  Waarschijnlijk wilde de filmmaker{karan Johar} wat stukjes van Abhishek verwijderen uit de film KANK en Amitabh zei dat het niet hoeft dus Karan deed het maar niet, dus werd SRk boos op Amitabh omdat karan die stukjes van Abhi niet verwijderde uit de film … heel zielig die SRK ….

  Karan Johar is bezig met zijn film KANK en Farah ook met haar Jaaneman productie terwijl Priyanka gewoon in Mumbay blijft om heet zoetjes bij SRk te vallen ….

  Maar ben blij dat deze gay clan{SRk- gauri en karan} en de crude women farah er niet zullen zijn … hoog arrogante mensen …

  ahaha sjonge …. weer een manier van negeren, want ze zijn er zeker van dat ze geen enkel award uitgereikt zullen krijgen .. daarom vermijden ze de IIFA award ….

 4. Abhi moet van zijn film verwijderen anders wort de film niks met die ongetalenteerde man.

 5. wat bedoel je met zielig die SRK, weet jij hoe arrogant Abhi en Amitabh zijn, niet normaal, en SRK hoeft dAT NIET TE PIKKEN dus… gos shahrukh

  en bij de vorige heeft srk de wawrd voor beste acteur gehad en farah heeft ook een award gehad, verder is karan een van de beste regisseurs in heel bollywood, dus ik weet niet vanwaar jij je info haalt maar ik zou het toch maar evne checken

 6. hallo halfzusjes echt ik lieg niet en je moet me geloven shatjes ik hou van julie hila, lema allaha

 7. King Khan Lover…

  Helemaal waar als er 1 persoon is die NIET arrogant is is dat SRK wel…

  Hij is nooit veranderd omdat hij bekend is geworden en heeft nog steeds dezelfde vrienden als voor hij benkend werd…

  MIss Black…Ga niet conclusies trekken als je zulke personen niet kent…

  Hoezo wordt Gauri er opeens bij bertokken…??

  Dus hoezo GaY-Clan…???

 8. Ik zie ze geen awards uitgereikt krijgen tijdens Filmfare en Zee !! dus check jij effe je videobeelden voordat je iets onbenulligs hierzo uitkraait!

  Niks en niemand kan die Big B evenaren en gebeurt ook nooit hopelijk …

  Hoe moeilijk is het met de tegenwoordige “kleine wereld” om wereld beroemd te worden?

  Big B. had dat niet…. had in principe een veel kleiner bereik… en toch is ie beroemder dan SRK…. DAT is pas een verdienste.

  En hij is al zo oud en hij is er nog steeds! Of SRK dat lukt, is nog maar de vraag!

  Long live Big B!

 9. @@ Srk_Preity_Rani :

  plotseling ken je SRk wel he dan kom je mij vertellen dat ik niet zulke conclussies moet trekken omdat ik hun niet ken?

  Meisje/jongen: ik heb deze sterren best vele malen geintervieuwd dus ik weet er wel genoeg van.
  Ik beoordeel jouw toch niet hoeveel jij weet of niet dus doe dat dan ook niet bij mij.
  Mijn redenering en conclusies slaan op feiten en die probeer ik hier zodanig weer te plaatsen voor bepaalden die het weer anders willen begrijpen.

  Gay clan? best wel interressant artikel om over te beginnen denk ik!

 10. Miss Black,

  Shah rukh is alles behalve arrogant.
  En dat hij niks gaat winnen geloof ik niks van, ik denk juist dat ze op deze iifa awards heel veel verlies draaien zonder Shah rukh khan en Gautri Khan( waarom betrek je die erbij laat hun toch gewoon met rust zeg)komt er niemand.
  Zeg nou zelf Bollywood is niks zonder Shah rukh.
  En die oude Amitabh moet maar eens met pensioen gaan als hij anderen geen kans wil geven. Ik heb hem ook altijd goed gevonden maar wie ruzie maakt met SRK krijgt ruzie met mij!!! Shah rukh is the best!!!

 11. Salaam allemaal!!!!!

  Als er 1 persoon is die niet arrogant is het wel Shah Rukh Khan.

  Geloof me, hij was de enige die moeite deed om zijn fans te ontmoeten.

  Dat kan ik niet zeggen van Abhi en Ami-ji. Die stormde weg.
  Geloof me, ik stond op schiphol die dag.
  Later de cricketmatch en de IIFA awards.

  Ik was altijd een fan van Abhi, maar hem in het echt gezien te hebben ben ik echt teleurgesteld. Totaal geen emotie en arrogant tot op het bot. Ik heb em op videocamera staan. Soahil Khan, nou breek me de bek niet open. Die was helemaal ERG.

  Ami-ji was gewoon normaal, maar Shah Rukh was gewoon de topper. Samen met Zyed Khan en Urmilla. Ze waren echt leuk.

  Wassalaam Fatima

 12. @@ Srk lover[en mischein ook anderen]:

  geloof me hij krijgt geen enkel award, want hij heeft de afgelopen jaar geen films gemaakt naast paheli … volgens mij heeft Sonu Nigham alleen een best playback singer award gekregen voor die film, maar SRK zelf niet …

  En trouwens afwezigheid wilt niet zeggen dat IIFA een flop wordt .. heus niet .. vooral niet in Dubai, waar men er zo erg naar uitkijkt!
  and for ur kind Information .. als Big B er niet in het Bollywood industry was zou die zeker niet zo bijzonder worden.
  kijk maar naar de opleveringen van hem in de voorgaande jaren !!
  Deze man heeft de Box office omhoog geschroefd, met zijn Sarkar, B&B , Black e.a. vooral na de ramp van de overstromingen van september 2005 …

  No succes Bollywood without Big B …
  Zelfs elk regisseur vraagt naar hem .. ze laten zelfs Shahrukh vallen voor deze legende.
  kijk maar naar “Time Machine”van SRK .. Ram Gopal Varma heeft dat laten vallen en heeft daar in plaats gekozen voor Amitabh Bachchan en gaat hij met hem verder met film “Nishabd”

  jij zegt: hij moet met pensieon gaan zodat anderen de kans krijgen… heeft hij ooit de kans gekregen van iemand om hoog op te komen??
  Absoluut niet .. hij heeft dat met zijn eigen moeite en door zelf hardwerken gedaan!
  ik vind dat de sterren van nu ook hun best moeten doen en niet gelift moeten worden door anderen..

  Daarom heb ik zoveel respect voor deze bijzondere man ,Amitabh Bachchan, neemt niet weg dat ik SRK niet goed vind .. tuurlijk heeft hij megahits gemaakt en heeft hij in het bijzonder een tijdje bollywood totaal aan de macht gehad toen Amitabh in de polietiek zat, want anders was het dezer dagen heel anders afeglopen mischien met SRK en Amitabh …

  maar effe on topic: ik las net een artikel dat karan Johar mischein wel de IIFA zal bijwonen, want zijn KANK Music wordt daar gereleased!

  lees maar zelf hier:
  ‘Kabhi Alvida Naa Kehna’ music launch at I.I.F.A.

  In fact, the music of Karan’s eagerly-awaited KABHI ALVIDA NAA KEHNA will be unveiled during the I.I.F.A. weekend, on June 16 to be precise. While SRK and Preity Zinta wouldn’t be present at the event, Karan along with Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan and Rani Mukerji will launch the music amidst the global media.

 13. @@ Fatima …

  ik begrjip jouw instellig volkomen .. zo dacht ik ook in het begin, maar tis zo dat als je niet hoeft op te treden dan ben je wat openlijker naar het publiek toe , maar indien je als ster een optreden moet doen dan denk ik dat ze wat voorzichtiger zullen zijn om geen blessures op te lopen, want het menigte was behoorlijk crowded en zeer aktief!
  dus om de show naar behoren te laten verlopen, moesten ze wel enige vermijdingen ondergaan!
  zelfs Slaman Khan war omring door mensen die hem snel moesten verplaatsen en hij wilde geen intervieuw geven! net een korte: go straight and turn right berichtje ….
  terwijl Amitabh en Abhishek wel tot de journalisten spraken!

  Maar dat alles terzijde …ik ken Big B als een hele goede aardige en meehelpende man … over Abhi kan ik weinig zeggen ..dus dat komt nog een keertje ter sprake !

  Tis te begrijpen dat men eerder met vooroordelen zit dan de waarheid probeert te bespeuren. Zo zit de mens helaas in elkaar!

 14. @@ shut up: waar heb jij het over??

  dit is IIFa topic en geen concert topic …

  volgens mij heb je in de verkeerde artikel gereageerd!

  voor meer info: IIFA wordt per jaar maar een keer georganiseerd en meestal gebeurt dat in Juni!

 15. Mensen waarom maken jullie tog ruzie het is duidelijk dat Big B de beste is maar dat betekent niet dat SRK moet op souten oke sommige vinden hem arrogant en sommige vinden SRk arrogant dat is togt je eigen mening je hoeft niet iemand kapot te dissen op je gelijk wilt hebben a.u.b dat is echt so stupid!!!

  De iifa awords word geweldig ook al komt Big B niet of SRK ik vind se alle bij te gek.

  En jullie twee schrijf je comment niet op als je denkt dat er een enorm puin hoop van kan komen mesne komen hier om hun commnet te geven en iet op ruzie te zoekn dus ga aub ergens anders elkaar in elkaar slaan oke

 16. Miss Black

  Shah rukh is ook zonder hulp aan de top gekomen.
  Niemand heeft hem geholpen. Hij heeft het helemaal alleen gedaan.
  Sorry hoor maar Shah rukh krijgt genoeg aangeboden, en voor zo’n rol word hij echt niet moinder populair.
  Wat speelt Amitabh tegenwoordig dan alleen maar opa of vader of iemand die toevallig langsloopt.
  Geloof me in Dubai zien ze liever SRK dan Amitabh.
  Ik ben zelf ook arabische en Shah rukh is gewoon de king in deze landen.
  Ik zeg niet dat Amitabh dat niet is geweest, maar ja dan moet je even bij onze grootouders zijn!!

 17. jij hebt helemaal gelijk Shahrukh lover, Big B is verleden tijd, al sinds 15 jaar is king khan al op de top en dat zal nog wel een paar decennia doorgaan dus… go Shahrukh!!! ..lolz

 18. Owkeej Big B is de beste maar SRK is oowk goed hoor,,! en ‘k wist niejjj dat hij “arrogant” zou zijn,,.
  -xxx- natsy en manish ik vind dat je gelijk hebt ^_^ kiss,,.

  -xxx-

 19. ahaha Big B en verleden tijd? das totaal niet waar .. kijk eens goed naar zijn laatste films … Sarkar, virrudh, Bghban e.a.

  ik denk dat jullie niet weten hoe jullie hem moeten afkraken … maar SRK is nog echt geen Legende en dus zeker beter dan Amitabh is hij heus niet … Amitabh wordt niet voor niks The legend genoemd! …

  volgens mij volg je zijn films niet echt want alleen vader rollen heeft hij echt niet …

  Ek Ajnabee en B&B verklaart hierbij zeer veel en dalijk komt Nishabd … en krijgt hij zowiezo rollen aangeboden door Directors die Zelfs SRK niet willen … daarom blijft SRk maar haken bij Farah Khan en Karan Johar …
  RGV heeft hem laten vallen .. daarom is hij boos .. wheheh

 20. Tanks natsy en KINGKHANLOVER je hebt gewoon 10000000000000000000 procent gelijk WEG MET big B!!!!!!!

  P.C. ow en MIss_Black sout aub op met je comments!!!!!

 21. @@ manish*:

  weet jij wel wat jij praat? eerst zeg je dat Big B de beste is en nou moet hij opsouten??? trouwens opzouten is het correcte nederlands! excuses dat ik je verbeter …

  Als hij bollywood verlaat dan is bollywood niet zoveel waard als voorheen!
  volgens mij begrijp je mijn comments niet of je hebt geen correct nette feitelijke antwoord dat je me zo neerhaalt i.p.v te beargumenteren op mijn comments!

  Amitabh heeft tot nu toe bewezen dat hij elk rol kan vertolken, maar SRK heeft dat nog niet gedaan!

 22. Miss Black…

  Ga ten 1e mensen niet afkraken omdat ze volgens jou “Niet correct Nederlands”is…

  We laten hieer alleen maar een comment achter en we doen niet mee aan een spellingswedstrijd!

  Maar nu je er toch over begint…

  Jij maakt ook fouten…
  Wie begint daar dan over, behalve ik?

  conclussies…??
  om heet zoetjes bij SRk te vallen…??
  Mumbay…??

  en je zinnen kloppen niet…

  En je Engels klopt ook niet…
  crude women..??

 23. Ga ten 1e mensen niet afkraken omdat ze volgens jou “Niet correct Nederlands”is…

  Haha zin klopt niet…

  Maar Who Cares…??

  Behalve “Miss Black” 😛

 24. ach joh .. kom op mensen! dit gaat over IIFA en geen geruzie tussen jullie members!

  effe volwassen allemaal please!

  IIFA wordt een succes en hopelijk veel beter dan IIFA “I Amsterdam”.

  de kickoff heeft al eergisteren plaatsgevonden en wens ze veel succes met de organisatie!
  de mensen zagen er heel leuk uit bij de aankomst op het luchthaven van Dubai! Magnifiek!
  Way to go IIFA !!

 25. @@Anchu

  Hou je er a.u.b. buiten je hebt er niets mee te maken als jij het niet leuk vind dat er ruzie is dan heb je gewoon pech dus stout lekker op en als je nog wil weten wie er is begonnen met rusie maken lees dan alle comments over dan weet je het stuur dan nog je comment wat je er van vindt en wie gelijk heeft sorry dat ik so raar doe maar ik kan er gewoon niet tegn als iemand dnekt dat ,,,,ZIJ,,,, hier de leiding heeft en daar mee beodle ik niet jou maar @@@@@Miss_Black@@@@@

  XxX-manish*

 26. @@ manish: vat dit niet al te negatief op, maar ten eerste vind ik jouw taalgebruik ver nederig! “stout lekker op” tegen mij? well see!

  en als je mijn menig wilt kan ik maar een ding zeggen: wie gaat nog verder met de ruzie? wie klets zonder reden verder terwijl het tegenpartij niet meer antwoord? met tegen partij bedoel ik missblack.

  voor mij lijkt die ene missblack verstandiger dan jij!

  die is tenminste gestopt met verder ruzie maken , maar jij blijft maar doordringen!

  dan kom je nog vragen wie gelijk heeft?

  Ik vind jullie allebei lulbroeken die de topics onnodig verpesten! Dus geen van jullie hebben gelijk naar mijn mening!

  met vriendelijk groet,

  Anchu

 27. haha ‘stout lekker op’, maar verder heb je helemaal gelijk mannish! ik kan er ook niet tegen als IEMAND doet alsof ze alles beter weet, maar ja wat doe je eraan.
  go shahrukh go shahrukh !! lolz..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.