Kajol en Reema Kagti uitgenodigd als gerespecteerde leden van de 2022 Oscars-commissie

Kajol en Reema Kagti uitgenodigd als gerespecteerde leden van de 2022 Oscars-commissie

Het spreekt vanzelf hoe prestigieus de Oscars zijn voor elk lid van de filmgemeenschap. Acteurs uit verschillende sectoren voelen zich bevoorrecht om deel uit te maken van het mega-evenement dat zich ontvouwt met The Academy aan het roer ervan.

In de loop der jaren zijn gerespecteerde persoonlijkheden met verschillende achtergronden uitgenodigd om deel uit te maken van de Oscars-commissie. De Academie heeft de lijst met genodigden voor de Oscars 2022 vrijgegeven. Dit jaar maken maar liefst 397 artiesten deel uit van de prestigieuze commissie. De selecties worden gedaan op basis van professionele prestaties en bijdrage aan vertegenwoordiging en gelijkheid.

Uit India zijn Kajol, Reema Kagti en Suriya uitgenodigd. Ook Sushmit Ghosh en Rintu Thomas, die ook Oscar-genomineerden zijn voor Writing With Fire, zijn uitgenodigd. Reema Kagti kennen we van de geprezen projecten als Gully Boy, Made In Heaven en Dil Dhadakne Do. Daarnaast is ook Aditya Sood uitgenodigd. Hij is een Indiaas-Amerikaanse producer met The Martian en Deadpool op zijn naam.

Behalve de felbegeerde Indiase lijst met persoonlijkheden, zijn ook internationale beroemdheden, namelijk Billie Eilish, Anna Taylor-Joy die beroemd werd met The Queen’s Gambit, en Troy Kotsur uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.