Uitreiking Bollywood IIFA Awards uitgesteld wegens coronavirus

Uitreiking Bollywood IIFA Awards uitgesteld wegens coronavirusDe uitreiking van de IIFA Awards, de grootste Bollywood Awarduitreiking, die deze maand in de staat Madhya Pradesh zou plaatsvinden is uitgesteld. In een persbericht laat de evenementenorganisator weten dat het evenement is uitgesteld tot nader bericht vanwege de uitbraak van het coronavirus.

“Met inachtneming van de groeiende bezorgdheid over de uitbraak van het COVID-19 virus en de gezondheid en veiligheid onze fans is na overleg met de overheden in Madhya Pradesh, het management van IIFA en de belanghebbenden in de filmindustrie besloten om het langverwachte IIFA Weekend, welke eind maart stond gepland, uit te stellen.”

Wij gaan op zoek naar een nieuwe datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, komen wij met een aankondiging.”

IIFA wil haar fans, die vaak van over de hele wereld naar dit evenement reizen om deze bij te wonen en de te ervaren, niet in gevaar brengen.

“Wij betreuren oprecht het veroorzaakte ongemak en hopen dat alle betrokkenen begrip hebben voor deze situatie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.