Nieuwe songpromo Dangerous Ishhq

De promoties voor Karishma Kapoor’s comeback film zijn in volle gang. De soundtrack van de film, gecomponeerd door Himesh Reshammiya, is een van haar sterke punten. Na het prachtige nummer Tu Hi Rab Tu Hi Dua, verscheen ook het nummer Naina Re. De film staat gepland voor een release op 11 mei, samen met de Yash Raj Film Ishaqzaade.

Dangerous Ishhq vertelt het verhaal van een model en haar zoektocht naar haar vriend, die onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. Ze doet er alles aan om hem te vinden en komt erachter dat de verdwijning van haar vriend te maken heeft met bepaalde gebeurtenissen die zich in haar vorige leven hebben afgespeeld.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.