Amitabh Bachchan gewond geraakt tijdens filmopname

De 80-jarige Bollywood superster Amitabh Bachchan is gewond geraakt tijdens het opnemen van een film in Zuid-India en herstelt zich momenteel thuis.

Bachchan plaatste zondagavond op zijn blog dat hij een ribblessure opliep tijdens het werken in Hyderabad aan de film ‘Project K’. De nieuwste productie wordt gemaakt in de talen Hindi en Telugu en staat gepland voor release in 2024.

De acteur schreef dat hij een beschadigd ribkraakbeen en een spierscheur had. Hij zei dat de verwonding “pijnlijk” was en hij raadpleegde een dokter voordat hij naar huis in Mumbai vloog, waar hem werd geadviseerd om te rusten.

Bachchan zal weer aan de film werken wanneer hij genezen is.

Het was niet de eerste keer dat de acteur gewond raakte op een filmset. In 1983, tijdens een vechtscène op de set van “Coolie”, raakte hij ernstig gewond bij een ongeval en werd hij “klinisch dood” verklaard. Mensen in heel India brachten dagen door met openbare gebeden. Hij herstelde zich uiteindelijk en maakte de film af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.