Priyanka tekent voor remake Zanjeer

De cast voor de remake van Zanjeer is compleet. Ram Charan Teja speelt de iconische rol van Vijay, die in het origineel door niemand minder dan Amitabh Bachchan werd gespeeld. En Priyanka Chopra zal de vrouwelijke hoofdrol spelen. Dit werd bekendgemaakt door co-producent Amit Mehra.

Dit is de derde keer dat de actrice verschijnt in een remake van een film van Amitabh Bachchan. Zo was ze eerder te zien in de remakes van Don en Agneepath.

Volgens de geruchten is de rol van Chopra in de remake totaal anders dan de rol van Jaya Bhaduri in het origineel.

Chopra speelt een eigentijdse dame. Haar personage is een vanuit Amerika teruggekeerde Indiase dame en is de trotse eigenaar van een cafe. Ze zal in deze film niet te zien zijn in liedjes of itemsongs.

De 29-jarige actrice heeft getekend voor zowel de Hindi als de Telugu versie. De regie voor deze film is in handen van Apoorva Lakhia.

8 REACTIES

  1. Als haar rol een heel andere rol is dan die van Jay Bachan, toen, dat is het toch geen remake??If ben ik dom.
    Ze gebruiken alleen de naam “Zanjeer” om het tot een kas kraker te maken.Of het gaat lukken is de vraag.

  2. remakes zijn stom..i mean it gets boringg..and nowadays all of the movies are commercial …OLD IS GOLD..:/

  3. Ik ben een groot fan van Priyanka, maar ze moet echt veel klasse tonen, haar gedrag is echt niet te accepteren. Tijdens haar interviews ze is constant bezig met haar gezicht en haar haar, maar ze moet iets doen aan haar attitude, anders verliest ze haar fans!

  4. Wat een boelshit, waarom al die remakes van B Big…ze kunnen het toch niet naspelen wat B Big heeft laten zien in zijn jonge jaren.
    Hou op met remakes maken van B Big..hij is niet te verslaan.

  5. Helemaal mee eens met James. Ze moeten inderdaad stoppen met alle remakes. Don b.v. die van A.B. vond ik geweldig, maar die van Shah Rukh Khan vind ik 3 keer niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.