Trailer: Mrs. Chatterjee Vs Norway (17 maart 2023)

Trailer: Mrs. Chatterjee Vs Norway (17 maart 2023)

De trailer van de Bollywood film Mrs. Chatterjee Vs Norway is uit. De film, met in de hoofdrol Rani Mukherjee, staat gepland voor een release op 17 maart 2023.

Rani Mukherjee keert na twee jaar weer terug op het witte doek. Haar laatste film was de komedie Bunty Aur Babli 2. En nu is ze te zien in een film dat gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Sagarika Chakraborty die het boek The Journey of a Mother hierover schreef.

Mrs Chatterjee Vs Norway vertelt het verhaal van een Indiaas echtpaar wiens kinderen in 2011 ten onrechte bij hen werden weggehaald voor de Noorse welzijnsdienst. De moeder gaat een strijd aanmet de Noorse overheid en vecht om haar kinderen terug te krijgen.

De film is geregisseerd door Ashima Chibber.

Bekijk de trailer.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.