“We konden hem niet succesvol maken”: Aditya Chopra over de mislukte carrière van Uday Chopra

"We konden hem niet succesvol maken": Aditya Chopra over de mislukte carrière van Uday Chopra

Bollywood filmmaker en producent Aditya Chopra gaat in de Netflix-documentaire The Romantics in op de acteer carrière van zijn broertje Uday Chopra. Hij spreekt voor het eerst over het nepotisme-debat en deelt waarom Yash Raj Films hun eigen familielid niet tot een succes kon maken.

De geweldige filmmaker en YRF-baas zegt dat voor starkids het voordeel er is tot de auditie of hun eerste project. Maar daarna stopt het. Aditya nam hierbij als voorbeeld zijn eigen broer en acteur, Uday Chopra, om dit verder uit te leggen.
Hij voegt eraan toe dat, ondanks dat ze één van de grootste productiebedrijven zijn, zij hun eigen familie niet succesvol konden maken omdat het publiek niet op hem zat te wachten.

“Eén van de dingen die mensen vaak negeren, is dat niet iedereen met een bevoorrechte achtergrond succesvol is”, aldus Aditya. “Ik kan het aangeven zonder andere mensen te noemen, maar gewoon door mijn eigen familie te noemen. Mijn broer is een acteur. En hij is geen succesvolle acteur”, zegt hij.

“Hier is de zoon van één van de grootste filmmakers. Hij is de broer van een heel grote filmmaker. Stel je voor; een bedrijf als YRF dat zoveel nieuwkomers heeft geïntroduceerd, maar we konden hem niet succesvol maken. Waarom zouden we het niet voor onszelf kunnen doen? Het komt erop neer dat alleen het publiek het laatste woord heeft: “Ik vind deze persoon leuk, ik wil deze persoon zien. Niemand anders.”

Uday Chopra onthult in dezelfde documentaire dat hij weliswaar veel projecten ontving na Mohabbatein en Dhoom, maar geen komiek wilde worden. Hij wilde een mainstream-acteur wilde worden, maar dat waren niet de rollen waar het publiek hem in wilde zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.