Kareena Kapoor Khan: “Ik zou graag een spion of huurmoordenaar spelen”

Kareena Kapoor Khan: "Ik zou graag een spion of huurmoordenaar spelen"

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan spreekt de stem in van het personage Black Widow in de aankomende serie The Wastelanders op Audible. Het personage wordt gespeeld door Scarlett Johansson in de Marvel Movies. Nu ze haar stem heeft verleend aan een personage dat bekend staat om haar actiescenes, zit Kareena nu zelf ook te denken om eens een actierol te spelen.

“Wij zijn opgegroeid met het kijken naar films vol actie in Bollywood, echter waren er weinig vrouwen die die rollen speelden. Maar ik denk dat dit het moment is waarop mensen openstaan voor het verkennen van vrouwelijke acteurs die verschillende soorten rollen spelen, waaronder actierollen.”

“Hoewel ik dit genre nog moet verkennen in een speelfilm, zou ik graag een spion of een huurmoordenaar op het witte doek willen spelen. Ik denk dat het de hoogste tijd is dat ik actie probeer. Ik denk dat ik het wel ga redden. Het spelen van Black Widow zie ik als een begin in de goede richting. Ik kijk er naar uit.”

Kareena werkt momenteel aan Sujoy Ghosh’s bewerking van de Japanse roman The Devotion Of Suspect X. Ze werkt tevens aan de film The Crew samen met Tabu en Kriti Sanon en een moordmysterie geregisseerd door Hansal Mehta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.