Opnames Dhoom:3 in mei van start

4

Een toonaangevende Indiase krant meldde vorige week dat de opnames voor het derde deel uit de DHOOM serie voor onbepaalde tijd zouden zijn uitgesteld. Het productiebedrijf Yash Raj Films (YRF) was niet blij met het bericht dat door diverse andere media direct, zonder enige opheldering, werd overgenomen.

Yash Raj Films reageerde met een persbericht op de geruchten.

“Het is jammer dat, zonder enige navraag bij ons, een toonaangevende Indiase krant op onverantwoorde wijze een bericht de wereld in stuurt, waarin wordt vermeld dat de opnames van DHOOM:3 voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld. Daarnaast werd vermeld dat de opnames pas beginnen nadat Aamir Khan zijn andere verplichtingen heeft afgerond. Dit is absoluut ongegrond.

De opnames voor DHOOM: 3 beginnen in mei 2012 en Aamir Khan start in juni, zoals gepland.

De film wordt geproduceerd door Aditya Chopra. Ook dit derde deel is geschreven door Vijay Krishna Acharya, die ditmaal de film ook zal regisseren. DHOOM:3, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif, staat gepland voor een release in 2013.

4 REACTIES

  1. Hoop dat hij net zo goed is als dhoom 1 en 2.
    ik heb gehoord dat Rani Mukherji er ook in gaat spelen ik hoop het zow erg he.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.