Metro In Dino met Aditya Roy Kapur en Sara Ali Khan komt uit op 8 december 2023

Metro In Dino met Aditya Roy Kapur en Sara Ali Khan komt uit op 8 december 2023

Bollywood regisseur Anurag Basu gaf ons in 2007 de prachtige film Life In A Metro. De verhalen en de liedjes resoneerden met elke millennial. Maar we zijn alweer 16 jaar verder en er is nu een nieuwe generatie. Ook voor hen is er nu een film met een soortgelijk concept: Metro In Dino.

De film, met in de hoofdrollen Aditya Roy Kapur, Sara Ali Khan, Ali Fazal, Fatima Sana Shaikh, Konkona Sensharma, Anupam Kher, Neena Gupta en Pankaj Tripathi, staat gepland voor een release op 8 december. We zijn erg benieuwd welke verhalen Anurag dit keer te vertellen heeft.

Ook ditmaal worden er hartverwarmende verhalen vertelt over hedendaagse koppels en relaties in een moderne samenleving. De makers willen diverse, maar universele verhalen over verschillende gemoedstoestanden van liefde onderzoeken. De soundtrack van dit eigentijdse verhaal wordt gecomponeerd door Pritam. Dit zal opnieuw bijdragen aan de complete ervaring.

De opnames gaan binnenkort van start.

Sara Ali Khan deelde recent een foto van de cast met de tekst:

“Hartverwarmende verhalen van hedendaagse koppels brengen we samen in #MetroInDino.
In de bioscoop vanaf 8 december 2023????”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.