Vervolg No Entry getiteld No Entry, Main Entry

De succesvolle komedie No Entry uit 2005 krijgt een vervolg. Filmmaker Anees Bazmee is al enige tijd bezig met het script en zegt nu bijna klaar te zijn. Zodra hij klaar is met het script wil hij zo snel mogelijk de cast bepalen en daarna beginnen met de opnames. Hij heeft in ieder geval al een titel voor de film: No Entry, Main Entry.

“Ik denk dat ik ongeveer nog een maandje aan het script zal werken om het af te ronden. Zodra dat klaar is wil ik zo snel mogelijk beginnen met het samenstellen van de cast.”

Voor de cast heeft hij al een bevestiging van Salman Khan, Anil Kapoor en Fardeen Khan. “De mannelijke hoofdrollen zijn voor Salman Khan, Anil Kapoor en Fardeen Khan. Wij hoeven dus alleen nog de vrouwelijke hoofdrollen in te vullen. Daarvoor zal ik eerst met Boney Kapoor moeten overleggen, want we zijn er nog niet over uit of we de actrices uit het eerste deel zullen herhalen.”

No Entry was een hilarische komedie. Nu hopen dat we van het vervolg hetzelfde kunnen verwachten.

3 REACTIES

  1. Ik hoop, dat Salman Khan deze keer een grotere rol krijgt.
    In “NO ENTRTY” vond ik z’n rol te klein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.