Deepika Padukone aangeklaagd

Bollywoodproducent Ramesh Taurani heeft een klacht ingediend tegen actrice Deepika Padukone nadat de actrice op het laatste moment besloot om te stoppen met de opnames voor Race 2. Volgens de geruchten kreeg Deepika een ander aanbod (wellicht de film met Rajnikanth) en zou dat de reden zijn voor haar vertrek.

De actrice heeft echter al een week van opnames achter de rug en de producent is niet blij met de gang van zaken. De klacht ligt momenteel bij de Cine & TV Artists Association (CINTAA) en de Vereniging van Motion Pictures & TV Programma Producent van India (AMPTPP).

Deepika is door CINTAA over de klacht geïnformeerd. Wanneer zij niet reageert op de klacht gaat deze naar de FWICE (Federatie van West-India Cine werknemers). Indien ze daar niet op reageert kan ze aansprakelijk worden gesteld voor contractbreuk.

“Als Taurani de klacht heeft ingediend dan zal zij zich moeten houden aan het contract dat getekend is. Indien ze de opnamedata voor Race 2 beschikbaar heeft gesteld voor een ander project, dan zal ze dat project moeten laten vallen”, aldus producent Pahlaj Nihalani.

Taurani zegt in 25 jaar nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. “Iedereen is zeer geïrriteerd met de manier waarop dit gaat. Wij hebben als onderneming nog nooit zoiets meegemaakt.”

Race 2 staat gepland voor een release in november, maar of ze dat nog gaan halen is onduidelijk.

8 REACTIES

  1. echt een stom wijf hij moet eerst race 2 afmaken want ze heeft een contract getekendt en niet naar een andere contract gaan ze is echt stom ik hoop dat ze race 2 af maken als zij door gaat anders wordt het weer lang wachten op race 2

  2. ach ja wat geld niet doet met iemand, het draait alleen maar om money meeer niet..alleen maar hoeren haar in Bollywood,,.!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.