Jodi Breakers is Omi Vaidya’s love story

We kennen hem allemaal nog wel als Chatur uit 3 Idiots: Omi Vaidya. De acteur is binnenkort te zien in de film Jodi Breakers en onthult dat het verhaal van Jodi Breakers gelijk is aan hoe hij en zijn vrouw verliefd op elkaar werden. Volgens Omi is Jodi Breakers dan ook geen typische jongen-ontmoet-meisje verhaal.

“Jodi Breakers vertelt het verhaal van twee personen die elkaar kennen, maar geen relatie met elkaar hebben. Ze komen bij elkaar om geld te verdienen en gedurende hun werkrelatie worden ze verliefd.”

Dit verhaal komt overeen met zijn eigen love story. “Het was tussen mij en mijn vrouw ook geen liefde op het eerste gezicht. We waren gewoon goede vrienden van elkaar en later klikte het tussen ons.” Hij is van mening dat een relatie die op een dergelijke wijze begint ook langer duurt. “Dat komt omdat wij verliefd werden op elkaar op basis van het feit dat wij genoten van elkaars gezelschap en dit was niet alleen gebaseerd op fysieke aantrekkingskracht.”

Fijne Valentijnsdag!!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.