Hrithik is gestopt met roken

Hrithik Roshan is gestopt met roken. Drie maanden geleden rookte hij zijn laatste sigaret. Sinds die tijd is hij geen enkele keer in de verleiding gekomen om een sigaret op te steken, zelfs niet wanneer zijn vrienden rookringen om hem heen blazen. Maar stoppen met roken was niet makkelijk vertelt de acteur in een interview.

“Ik was al zo lang bezig om te stoppen met roken. Ik heb het vijf keer echt serieus geprobeerd, maar heb altijd gefaald. Ik had vanalles geprobeerd, maar niets hielp. Ik wilde af van deze verschrikkelijke gewoonte en dus ben ik begonnen met het lezen van artikelen op internet.”

Maar dat niet alleen. De acteur sprak ook met mensen die waren gestopt en bekeek filmpjes op YouTube. Op internet vond hij uiteindelijk het boek Easy Way To Stop Smoking van Alan Carr. “Ik besloot het boek te bestellen en de dag dat ik het boek uit had, was de dag waarop ik mijn laatste sigaret heb geroken.”

Volgens Hrithik is het mooiste aan het boek dat het je niet vertelt om te stoppen met roken. “Dit boek vertelt je niet om te stoppen met roken. In het boek wordt niet gesproken over de gevaren van roken zoals schade aan de longen of kanker. In feite, de schrijver spoort je zelfs aan om tijdens het lezen een sigaretje op te steken en ervan te genieten. En tegen de tijd dat je klaar bent met lezen, wil je niet eens meer roken. Het boek legt je uit wat verslaving is en als je dat eenmaal begrijpt, ben je niet meer verslaafd. Het heeft gewerkt voor mij en ik wil dat meer mensen weten over dit boek en deze vieze gewoonte opgeven.”

“Als ik het kan, kan jij het ook”, aldus Hrithik.

5 REACTIES

  1. Knap hoor ,woow.
    Ik hoop dat Shahrukh Khan ook snel mogelijk stopt met roken 🙂

    Love all of bollywood act.

  2. wat een onzin allemaal, lekker belangrijk dat hij gestopt is met roken. Is dit een wereldnieuws dan, je moet is weten wat ze daar allemaal in bollywood doen. Vind het geen belangrijk nieuws dat hij gestopt is met roken. Er zijn belangrijke dingen op de wereld.

  3. James, dus jij vind dit niet belangrijk nieuws?
    Voor sommige mensen dan wel, misschien zijn er mensen die hem zien als hun voorbeeld. En doen precies de zelfde dingen die hij doet bijv. dat hij rookt en dan andere dat ook gaan doen dat hij een trainingsschemea bij houd en andere ook. Als jij het belangrijk nieuws vind hou dat dan voor jezelf wil je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.