Agent Vinod’s I’ll do the talking

De promotiecampagne voor de film Agent Vinod is in volle gang. De eerste songpromo is uit en heet I’ll do the talking. De sample die in het nummer wordt gebruikt komt je vast en zeker bekend voor: Boney M’s Rasputin. En in de video wordt Bollywood’s nieuwste itemgirl geintroduceerd: Malika Haydon.

Haydon? Ja, Malika Haydon is het zusje van actrice Lisa Haydon. De makers van de film zeggen echter dat ze haar niet hebben genomen als itemgirl omdat ze het zusje is van. “We zochten naar een bepaald profiel en een nieuw gezicht. Malika paste prima in ons profiel.”

Bekijk de clip.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.