Katrina Kaif in actie

Katrina Kaif is momenteel in Havana (Cuba) voor de opnames van Kabir Khan’s Ek Tha Tiger. Haar rol in deze film is niet alleen beperkt tot het spelen van de vrouwelijke sidekick, maar voor het eerst zal de actrice ook in actie komen. Katrina haalde voor deze film levensgevaarlijke stunts uit.

Onder toeziend oog van acteur Salman Khan en Hollywood actieregisseur Conrad Palmisano, maakte de actrice recent een vrije val.

Katrina over de vrije val: “Het was eng, maar ook ontzettend leuk en spannend. Tot nu toe was ik alleen in ‘vrouwelijke’ rollen te zien. Ek Tha Tiger is een nieuwe uitdaging voor mij en precies wat ik nodig heb in deze fase van mijn carrière.”

Volgens een van de crewleden zijn de stunts van de actrice zo gevaarlijk dat zelfs acteurs, die vaak hun eigen stunts uitvoeren, hier twee keer over zouden nadenken. “Veel Bollywoodacteurs zouden aandringen op een stuntman, maar Katrina heeft echt lef. Ze wil bewijzen dat zij net zo goed actiescenes kan doen.”

De actiescenes van Katrina zijn dus in ieder geval een ding waar we naar uit kunnen kijken.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.