Priyanka Chopra gaat naar Hollywood?

Priyanka Chopra heeft recent getekend bij het Amerikaanse agentschap CAA (Creative Artists Agency). Hiermee is zij is de eerste Bollywoodactrice in hun klantenbestand. CAA is een prominente entertainment- en sport agentschap gevestigd in Los Angeles. Hun klantenbestand bestaat ondermeer uit George Clooney, Meryl Streep, Brad Pitt, Sandra Bullock, Julia Roberts, Will Smith en Reese Witherspoon.

CAA staat bekend als zeer kieskeurig bij het kiezen van hun talenten. “In het verleden hebben verschillende Bollywoodsterren het bureau benaderd, maar werden uiteindelijk vriendelijk bedankt. Een van de redenen waardoor hun oog op Priyanka is gevallen is uiteraard te danken aan haar groeiende populariteit in LA als gevolg van het platencontract dat zij recent tekende met Universal”, aldus een van haar vrienden.

Priyanka is zeer blij met deze nieuwe ontwikkeling in haar leven, maar wil zich nu concentreren op haar werk in India. “Ja, ik heb een compleet nieuw team in Los Angeles hiervoor. Laten we kijken hoe het gaat”, aldus de actrice. ”Ik ben nu erg druk met mijn werk hier in India. De opnames voor Teri Meri Kahaani zijn nu afgerond. Ik richt mij nu op de laatste opnames van Barfi en dan gaan we verder met Krrish 3.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.