Salman Khan naar Irak voor Ek Tha Tiger?

Yash Raj Films wil een deel van hun nieuwe film Ek Tha Tiger, met in de hoofdrollen Salman Khan en Katrina Kaif, opnemen in Irak. Volgens het productiehuis wordt dit de eerste Bollywoodfilm die in het land wordt opgenomen.

De Iraakse regering heeft naar verluidt extra beveiliging geregeld voor de bemanning en toestemming gegeven voor de opnames in de regio. Katrina Kaif zal niet naar Irak reizen, omdat haar personage niet voorkomt in deze specifieke scènes.

Regisseur Kabir Khan wil onder andere een uitgebreide actiescene opnemen, waarmee hij voortborduurt op het grote succes van Dabangg.

Dit is niet de eerste keer dat Yash Raj Films een film opneemt in een land waar oorlog een onderdeel is geworden van het dagelijks leven. In 2006 werd de film Kabul Express, met John Abraham en Arshad Warsi, deels in Afghanistan opgenomen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.