Kangna Ranaut in Ishqiya 2?

Als alles goed gaat, is Kangna Ranaut hoogstwaarschijnlijk naast Naseeruddin Shah en Arshad Warsi te zien zijn in Dedh Ishqiya: de opvolger van 2010 hit Ishqiya. Regisseur Abhishek Chaubey wil in november beginnen met de opnames van zijn tweede film. Naast Ranaut hoopt de regisseur Madhuri Dixit te kunnen strikken voor de tweede vrouwelijke hoofdrol.

In dit tweede deel raken Shah en Warsi verliefd op twee verschillende vrouwen, in tegenstelling tot het origineel, waarin beide personages verliefd waren op Balan’s personage. “De film vertelt het verhaal van twee vrouwen en voor de rol van de jongere vrouw hebben we Kangna op het oog. Ook zijn er onderhandelingen met Madhuri Dixit. Beide zijn onder de indruk van het script. We zien wel waar het schip strandt,” aldus een van de medewerkers.

Abhishek zelf weigerde de details te onthullen. “We zijn nog bezig met het script. Het is te vroeg om te spreken over de cast. Ik ben niet in een positie om iets over Dedh Ishqiya zeggen, “zegt hij.

Maar Arshad wilde wel meer kwijt. “Voor zover ik weet, maken Kangna Ranaut, Madhuri Dixit, Naseersaab en ik deel uit van de film. Ik zal Vidya zeker missen in het vervolg. Naast het feit dat zij een fantastische actrice is, is ze ook een goede vriendin. Maar helaas, het script is zodanig dat er voor Vidya geen rol is weggelegd”, zegt hij.

1 REACTIE

  1. Kijk uit naar deel 2. Van mij hoefde er geen deel 2, maar als hij er komt met zulke goede actrices, dan zeg ik “bring it on!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.