Emraan en Jacqueline in Raaz 3

Na Raaz en Raaz – The Mystery continues komt er nu een Raaz 3. Voor dit derde deel zullen de hoofdrollen worden vertolkt door uiteraard niemand minder dan Emraan Hashmi. En ditmaal is hij te zien naast Jacqueline Fernandez.

Dit derde deel wordt net als het eerste deel geregisseerd door Vikram Bhatt en geproduceerd door Mahesh en Mukesh Bhatt. Mahesh en Mukesh Bhatt willen eind van het jaar beginnen met de opnames van de film en zijn van plan om de film in 3D te maken.

Raaz was een kaskraker en acteurs Dino Morea en Bipasha Basu waren ineens grote sterren. Raaz-The Mystery Continues was geregisseerd door Mohit Suri en viel niet in de smaak bij het grote publiek.

Of Emraan en Jacqueline goed bij elkaar passen zullen we snel genoeg merken, want beide acteurs zijn dit jaar al eerder te zien zijn in een andere Bhatt productie, namelijk Murder 2. En deze staat gepland voor een release op 8 juli 2011.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.