Shah Rukh Khan eerste Indiase beroemdheid op Whosay

Shah Rukh Khan is het eerste Indiase lid van een speciale website die beroemde persoonlijkheden voorziet van een gemeenschappelijk platform waar ze kunnen twitteren en praten met fans op Facebook etcetera. Hiermee is Shah Rukh toegetreden tot de virtuele ranglijst van internationale beroemdheden als Tom Hanks, Cristiano Ronaldo, Jim Carrey en Enrique Iglesias.

De website, genaamd Whosay.com, richt zich op populaire sporters, artiesten, sterren, worstelaars over de hele wereld. De sociale media service is bedoeld voor deze bekende persoonlijkheden zodat zij op een makkelijke manier in contact kunnen komen met hun fans op verschillende netwerksites.

Internationale beroemdheden die actief gebruik maken van Whosay zijn Tom Hanks, Jim Carrey, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Steve Martin, Kevin Spacey, John Cusack en Keith Urban.

“Whosay is een VIP-service voor beroemdheden. Het geeft beroemdheden een nieuwe controle over hun aanwezigheid op sociale media. Als je iemand ziet posten via Whosay, weet je dat het authentiek is”, aldus Whosay.com.

Na Los Angeles, New York en Londen besloot Whosay de dienst te lanceren in India, en wie beter dan Shah Rukh Khan om de service in India te introduceren. “Shah Rukh Khan is één van de acteurs die wereldwijde populariteit geniet. En daarom besloten wij hem vorige maand uit te nodigen om gebruik te maken van dit platform.”

Naast foto en video hosting omvat de dienst geautomatiseerde auteursrecht-branding en een eigen mobiele applicatie waarmee de sociale media updates gemakkelijk kan worden gecontroleerd.

8 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Saturday, May 28th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Geweldiggg.. ik hou van werkelijk alles dat met India te maken heeft.. muziek, films, jongens.. etc. etc. etc. Goed werk..!!! <3<3<3

 3. lueeeeeeeeeeeeeeeeeeek …… ben er blij mee.
  ik heb zijn facebook en twitter .
  maar ik zie hem bijna nooit online

  goed werk zeg

 4. @jai- aahahah jij bent grappig, salman is niks,

  Srk jij verdient het en je bent de beste. loveyou(K)xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.