Sonu Sood uit de kleren voor PeTA

Na zijn geweldige performance als de slechterik van Dabangg is Sonu Sood niet alleen gekend vanwege zijn acteertalent, maar staat hij tevens bekend als één van de acteurs die er net als Salman Khan zonder shirt goed uitziet. De acteur is momenteel met een ontbloot bovenlijf te bewonderen in een advertentie van PETA om het vegetarisme te promoten.

Gekleed in slechts een laaghangende spijkerbroek zien we Sonu in een advertentie voor dierenrechtenorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) met de slogan “Strong Body. Tender Heart. Go Vegetarian” (Sterk lichaam, Teder Hart, Word Vegetariër ). “Ik denk we iedereen bewust moeten maken van het feit dat wij iets kunnen doen door dieren,” zegt Sonu in een persverklaring. De 37-jarige acteur spoorde ook mensen aan om “vegetariër te worden en iets goed te doen voor de aarde.”

Sonu sluit zich aan bij een lange lijst van Bollywoodsterren zoals John Abraham, Shahid Kapoor, Celina Jaitely, Hema Malini, Lara Dutta en Shilpa Shetty, die eerder in diverse PETA advertenties verschenen waar zij tevens het publiek wezen op de voordelen van een gezond en medelevend vegetarisch dieet.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.