Arjun Rampal en Aishwariya in Heroine

Na maanden van speculatie over de vrouwelijke hoofdrol voor Madhur Bhandarkar’s nieuwe film Heroine werd dezer dagen druk gespeculeerd over de mannelijke hoofdrol. Want wie zou nu de mannelijke hoofdrol willen spelen in een film waarbij de vrouw het centrale punt is? Nou, Arjun Rampal dus.

Dit is de tweede keer in zijn carrière dat Arjun met Aishwariya Rai Bachchan samen in een film te zien is. De eerste keer was in Dil Ka Rishta.

Arjun speelt de rol van een ster die verliefd wordt op Aishwariya en haar gebruikt om hoger te klimmen op de ladder van succes. Er wordt gefluisterd dat Madhur van plan is om Arjun op zo’n manier te presenteren zoals je hem nog nooit hebt gezien. Hij zal een volledige make-over krijgen zodat hij er volledig glamourous uit zal zien. Zijn personage is natuurlijk geen good guy en dat geeft de nodige wendingen aan het verhaal.

De opnames van de film gaan binnenkort van start.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.