John en Bipasha definitief uit elkaar

Het is voorbij. Na 10 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben John Abraham en Bipasha Basu besloten om een punt te zetten achter hun relatie. De relatie was echter al beëindigd in februari, maar beide acteurs komen nu pas open en eerlijk uit over hun status als vrijgezel.

De timing om nu naar buiten te komen met de breuk is perfect. Bipasha is van mening dat nu de media begon te speculeren over haar relatie met Josh Hartnett ze het wel moest vertellen. Daarnaast was het ook duidelijk te merken aan John Abraham die alleen op de bank zat bij Karan Johar in zijn programma Koffee with Karan.

Een van de redenen waarom het koppel besloot de relatie te beëindigen is omdat John niet wil trouwen. “10 jaar is geen korte tijd. Een ander koppel zou jaren geleden al zijn getrouwd, maar zij wilden zich richten op hun carrière en geld verdienen. Maar de afgelopen twee jaar raakte Bipasha steeds meer gefrustreerd over zijn houding ten opzichte van hun relatie. Het deed haar echt pijn”, zegt een van hun vrienden.

Daarnaast werd Bipasha ook steeds meer onzeker over John en zijn relatie met zijn co-actrices. In de media waren verschillende verhalen te lezen over John en Katrina Kaif en John en Vidya Balan. Hoewel deze relaties nooit zijn bevestigd, had Bipasha er genoeg van dat John hier niets van zei.

Vrienden en familie hopen dat dit een tussentijdse break is en dat de twee zich binnenkort weer zullen verzoenen. Dit is namelijk niet de eerste keer in tien jaar dat de twee uit elkaar zijn gegaan, maar het lijkt erop dat het dit keer echt over is tussen Bollywood’s meest sexy koppel.

13 REACTIES

 1. Wat jammer, ik vindt ze zo leuk passen.
  Maar ja het is hun besluit, maar stiekem blijf ik toch hopen dat ze bij elkaar komen.
  Mij mening,

 2. aah,wat jammer nou.maarja
  zij deden echt van die films samen weetje, maar later toen die 2 relatie hadden, waren zij bezig in films met andere sterren.

  achja in hoop dat hun weer stelletje worden.

 3. @ Naresh, stiekem hoop ik dat ook hoor hihi
  Jhon is of van mij of van Bipasha KLAAR punt uit!! haha

 4. Ahhhhhh 🙁 wat sneu.. Jhonny als je schouders nodig heb om op te huilen ik ben hier.. ook al kan ik je niet zien huilen

 5. ahhahh jhaaa Bhaudj..:$…
  Als trouwen echt belangrijk is voor haar
  vind ik dat john dat voor haar over moet hebben,,,
  maar dat kan toch ook over een paar jaartjes?…

 6. Hey nony,
  ja je hebt wel gelijk.
  maar carriere is zowieoz belangrijker vind ik
  trouwen jaa .. daarmee zet je gwn een deel van je leven stop.
  want zo zal bipasha ook geen films meer gaan spelen zodra ze getrouwd is

 7. Hey als een kerel niet met haar wilt trouwen en dat zou de rede zijn en ook haar geen aandacht geven………en ook nog pijn doen door vaag te zijn…….faya torie~!!!

  Ja toh?

  Zo een sma moet je zeker niet zo behandelen!!!
  Hij gaat echt spijt krijgen en janken in een hoekje…we shall see!!!

  Dom dom dom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.