Shilpa Shetty is niet zwanger

Shilpa Shetty heeft ontkend dat ze zwanger is.

Een paar dagen geleden ging het gerucht dat de actrice zwanger zou zijn. We moesten echter nog even wachten op een reactie van de actrice zelf en die is er nu.

Shilpa ontving allemaal felicitaties via Twitter. Daar werd ze even niet goed van. “Ik word ziek en moe van alle felicitatieberichten en telefoontjes. Voor de laatste keer IK BEN NIET ZWANGER… dit alles is zo vervelend… grrrrrrr.”

Ze voegt toe: “Aan al mijn volgers ‘Als, hoe en wanneer ik een persoonlijke aankondiging wil doen, is volledig mijn keuze en niet die van de pers! Er valt nu niet te melden. Ik weet dat ik mij in een publieke domein bevind en iedereen is nieuwsgierig, maar dit zijn gevoelige kwesties. En dus zou ik het zeer waarderen als ook de pers mijn privacy respecteert. Dank je. ”

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Saturday, May 21st, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.