Hrithik Roshan x drie in vervolg Krrish

Hrithik Roshan maakt zich op om drie rollen te spelen in het vervolg van Krrish.

De casting voor het vervolg op Krrish is in volle gang. Maar voor drie rollen hoeft regisseur Rakesh Roshan niet ver te zoeken, want de rollen van vader, zoon en kleinzoon zullen alle drie door zijn zoon worden gespeeld. En als Hrithik zijn zin zou krijgen, dan had hij ook nog de rol van schurk op zich genomen. Maar daar was zijn vader het niet mee eens. Hij wilde Vivek Oberoi voor die rol.

Rakesh Roshan: “Het is niet mogelijk voor Hrithik om naast deze drie rollen ook nog de schurk te spelen. Ik had vanaf het begin al Vivek Oberoi daarvoor in gedachten. Ik wilde al veel langer met Vivek samenwerken, maar ik had geen rol voor hem. Toen we die rol aan het schrijven waren, wist ik instinctief dat Vivek de juiste persoon hiervoor zou zijn.”

En wat iedereen wil weten is natuurlijk of we ook in dit deel weer mogen uitkijken naar prachtige special effects. “We hebben niet echt grootse plannen. We zullen gewoon datgene gebruiken waarvan wij denken dat juist is voor de film. Als er drie auto’s moeten worden opgeblazen, zullen we er geen zes opblazen, alleen maar omdat het ziet er beter uit zal zien. ”

De opnames voor de film beginnen in november. “Het grootste gedeelte van de film wordt opgenomen in Mumbai.” verduidelijkt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.