Saif en Deepika samen in Cocktail

Acteur Saif Ali Khan en Deepika Padukone hebben recent hun vierde film als koppel getekend.

Na Aarakshan en Race 2 is het duo te zien in de film Cocktail. De film wordt geregisseerd door Homi Adajania.

“Dit jaar zijn wij samen te zien in drie film – Aarakshan, Race 2 en vervolgens Homi’s Cocktail,” aldus Saif. “Dit is niet iets dat we gepland hadden. Het gebeurde gewoon. Dus nu wordt het een mooie uitdaging voor ons om onszelf in iedere film weer op een nieuwe manier aan het publiek te presenteren. Ik hoop dat het publiek ons niet zat wordt.”

Cocktail wordt geproduceerd door Saif’s productiebedrijf Illuminati Films. Naast Saif en Deepika maakt ook Kunal Khemu deel uit van de cast.

Eerder waren Saif en Deepika te zien in Imtiaz Ali’s Love Aaj Kal in 2009.

4 REACTIES

  1. om eerlijk te zijn*mijn mening* vond ik Deepika Padukone een leuk en een goede actrice alleen in de film om shanti om, verder vind k het niet echt wow.

    Maarja leuk dat zij weer samen zijn, en hopen dat zij allebei een leuke film van maken x)

  2. In Om Shanti Om had ze niet echt de kans gekregen om te acteren naast Shahrukh. De rol vroeg eerder van haar om alleen mooi uit te zien en een beetje hier en daar te rennen.
    Juist in Love Aaj Kal heb ik (al is het voor maar even) een ‘spark’ van haar acteer talent gezien. Ze heeft het wel in haar, maar door de rollen die haar aangeboden worden krijgt ze niet zoveel kans om wat van haar talent te laten zien. Als ze wat meer de rollen kreeg die Priyanka of Vidya Balan krijgen, dan zou je haar echt zien acteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.