Ranbir Kapoor wilde voetballer worden

Ranbir Kapoor veroverde de harten van het publiek met zijn uitstraling en acteerkwaliteiten. Maar diep in zijn hart had hij een hele andere carrière voor ogen. De acteur wilde eigenlijk voetballer worden.
Ranbir moest die droom helaas laten varen, maar voert nu een campagne samen met India Fit India Movement om sport als vast onderdeel op te nemen in het onderwijsprogramma in heel India.

“Ik houd erg van voetbal en voetbal zelf erg graag, maar ik heb nooit iemand naast mij gehad die mij kon begeleiden om hier een carrière van te maken.  Als Indiase kinderen net als in de buitenland coaches en faciliteiten beschikbaar hebben, kunnen wereldkampioen worden,” aldus Ranbir.

De acteur was in Delhi om de eerste fase van de campagne te lanceren: Marks For Sports.  Hij bevond zich hier in het gezelschap van een aantal van India’s meest succesvolle sporters:  schietspecialist Gagan Narang, biljartkampioen Pankaj Advani, Indiase voetballer Bhaichung Bhutia, bokskampioen Vijender Singh en voormalig cricketspeler Mansoor Ali Khan Pataudi.

“Het begint allemaal op school en Marks for Sports is een campagne dat zal helpen bij het ontdekken van getalenteerde kinderen. Daarnaast kan je zoveel leren van sport. Behalve dat je er fysiek en mentaal fit van blijft, leert het je ook discipline, motivatie en teamgeest,” aldus Ranbir.

2 REACTIES

  1. Ja zeker gaat het hem lukken,hij heeft in drie jaren tijd heel ver geschopt.En moge Allah hem nog meer geluk geven want hij heeft het verdiend. Go for it Ranbir.

    Allah Hafiez

    Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.