Arjun Rampal krijgt eigen parfum

Arjun Rampal krijgt een eigen parfum. Hiermee treedt hij in de voetsporen van grote sterren als Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan en Shilpa Shetty. 

De 38-jarige acteur heeft hier de afgelopen maanden stilletjes aan gewerkt.  Als alles goed gaat en alles formeel is vastgelegd, komt de acteur met een eigen collectie. Arjun bevestigt het nieuws. “Het klopt. Er wordt gewerkt aan een parfum waarop mijn handtekening staat en snel gelanceerd wordt onder haar eigen merknaam. Het is geweldig om een eigen parfum te hebben.”

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de parfum Alive gaan heten. Arjun wil hier nog niets over kwijt tot de officiële aankondiging wordt gedaan.

De aanbiedingen voor de acteur blijven maar binnenstromen en ook zijn carrière zit aardig in de lift. Arjun kreeg in 2007 een ware carrièreboost door zijn negatieve rol in de film Om Shanti Om. Sindsdien is hij te zien geweest in verschillende rollen in onder andere Raajneeti, Housefull en We Are Family.  Hij zegt zeer tevreden te zijn met de verscheidenheid in zijn werk.

Arjun is dit jaar te zien in een film van regisseur Prakash Jha en daarnaast speelt hij ook één van de hoofdrollen in Shah Rukh Khan’s productie Ra.One.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.