“Saif en Kareena gaan zeker trouwen”

Actrice Sharmila Tagore heeft haar mond voorbij gepraat. Ze heeft namelijk onthuld dat haar zoon Saif Ali Khan binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje zal stappen. 

De 40-jarige acteur sprak recent met zijn familie over zijn plannen om te trouwen met vriendin Kareena Kapoor . “Zij denken inderdaad aan de volgende stap. Ik hoef alleen maar te wachten op de datum. Vanaf onze kant is er overigens geen druk om te trouwen”, aldus Sharmila Tagore.

De actrice sprak ook over de fabel dat een huwelijk schadelijk zou zijn voor de carrière van een Indiase actrice. “Ik had mijn grootste hits nadat ik was getrouwd. Het publiek wijst nooit een film af alleen omdat een actrice is getrouwd. Dit is een perceptie dat in het hoofd van de filmindustrie leeft en voor het publiek niet bestaat.”

Nu dit bekend is, mag het koppel wel snel met een datum komen, zodat ook zij verlost zijn van die enige, eeuwige brandende vraag van de journalisten: “Wanneer gaan jullie trouwen?”

24 REACTIES

 1. jai iedereen heeft ze eigen samen smaak ik wens ze veel geluk en heel veel liefde en hoop dat ze gelukig blijven gefeleiciteerdt kareena en saif

 2. Wel, het me niet niet veel als ze trouwen.
  Wens ze heel veel geluk.

  Ps. Als ze getrouwd zijn, dan zullen de journalisten de volgende vraag stellen: Wanneer komt de gelukkige?!

 3. @ mama

  Ik bedoel, het doet me niks als ze gaan trouwen.

  @ Rani

  Wat een verrassing. Ik had wel zo’n reactie van je verwacht.
  Maar goed, het doet me goed dat je ook kunt lezen. Allochtoontje…

 4. He rani je bent een kut wijf. Waarom doe je zo gemeen tegen iedereen. Ieder mens heeft zijn eigen smmaak enzo. En als er iemand iets verkeerd schrijt ofzo hoef je niet te zeggen dat die gene moet sterven ofzo.1 tip denk eerst na!

 5. Eeyy er is nog iemand met dezelfde naam als mij
  ! Euh maar dan met hoofdletter !

  Maja rajivie
  Met Spelling fouten ,ben k de beste wuhaaha chia alloGtoon he!
  Wuhaha

 6. Blijkbaar had deze actrice geen keus meer, Dat zij op hem valt!!
  Wellicht is het een rijke familie, dat komt n.l. de moeder van
  haar goed uit. Bij Babita gat alles om geld. Of haar dochter hier-
  mee gelukkig wordt, maakt niets uit. Zij wordt wel rijk???????????
  Aan de andere kant “op een oude fiets moet het leren”. Dat op hem valt. Als iemand vindt, dat het een leuke koppel is, dan spoort die in het geheel niet. Ik geef hun max 5 jaar. Ook dir is te lang!!!!

 7. Van harte Gefeliciteerd Kareena&Saif.
  Saif is een knappe vent waar ontzettend veel meisjes op vallen
  Alleen is het een DROOM dat alleen bij een droom blijft.
  En Kareena is een schoonheid en heeft een look waar mannen gek op zijn
  Maar ook dit is een droom voor velen.
  Dus mensen stop JALOEZIE!

  Lang Leven Kareena&Saif

 8. Ik begrijp niet, dat Kareena met Saif gaat trouwen.
  Ben wel benieuwd hoe ze dat gaan doen.
  Gaan ze Nikaah doen, of gaan ze rond het vuur lopen.
  gaan ze verder als Moslim (alhoewel ik niet denk, dat Saif als een moslim leeft)door het leven of als hindu, of gaan ze hun eigen dingen doen.
  Ben wel benieuwd.

 9. Saif’s eerste vrouw was Amrita Singh waarmee hij twee kinderen heeft.
  Amrita Singh mocht van hem niet naar de Gurudwar,dat heeft geleid tot een echtscheiding,ASing was twaalf jaar ouder dan Saif.Daarna was hij met een Italiaanse model Rosa de koppel was snel uit elkaar want Rosa had voor de camera gezegd dat Saif heel slecht is in bed.Nu heeft hij slachtoffer nummer drie, en dat is Kareena dat tien jaar jonger is en een Hindu, ik hoop dat zij wel naar de Tempel mag.

  Mag Kareena films spelen als ze getrouwd is? Hoe is de relatie met Kareena en de kinderen van Saif,ik denk dat er heel veel gepraat moet worden.Maar desondanks gaat de koppel heel lang samen met elkaar blijven.

  En ik wens hun alle beste in het leven voor nu en ver in de toekomst.

  Allah Hafiez

  Rahat.

 10. @ Rahat

  Vraagje, is Amrita Singh geen Hindoe?!
  Ik heb gelezen dat ze een punjabi is. Wat moet ik me eigenlijk voorstellen bij dit geloof?!
  Ik weet het even niet…

 11. Rajivie Vraagje, is Amrita Singh geen Hindoe?!

  Nee inderdaad is Amrita singh geen hindu.Haar moeder is een moslima genaamd Rukshana en vader is een Sikh.En een Sikh geloofd in Gurunanak en dat is Amrita Singh.Saif had altijd moeite mee als zij naar Gurudwar ( goudentempel )ging.Dus hou je borst maar nat hoe het met Kareena gaat aflopen.Wat Ramu al eerder zei heeft hij gelijk want
  Bij Babita gaat alles om geld.

  Maar ondanks alles denk ik toch positief en ik hoop diep van uit mijn hart dat alles goed gaat aflopen en dat beide koppel heel langen gelukkig zal leven.
  yehi mein Allah se doea mangta hey.

  Allah Hafiez

  Rahat

 12. Ik vind dat Rahat grote gelijk heeft … Maa ik vind dat Saif egt niet bij haar past … Zij past meer bij Shahid …. In begin van de relatie tussen Shahid en Kareena was het ook zo dat ze bij mekaar niet pasten maa met de tijd was het verandert …. Bij Saif en Kareena is het geval niet …. Maar tog gefeliciteerd …

  Love Lovely

 13. Who cares of ze nou moslim, Hindoe, Sikh,worden.
  het zijn twee volwassen mensen die zelf een denkvermogen hebben ontwikkeld, zij zijn vrij te kiezen wie ze willen. Volgens mij hechten beide toch niet veel aan geloof.
  Want dan was Kareena of Muslima geworden of had ze een Hindu man gekozen te huwen.

  Ik vind Kareena echt een Prachtige vrouw, Saif vind ik niet zo knap (havik).
  Ik sluit mij my lovely aan. Shahid en Kareena stonden beter bij elkaar.

  Maar ik wens iedereen het beste dus ook Kareena en Saif

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.